Συλλήψεις και προσαγωγές σε περιοχές της Πελοποννήσου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (21.1.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα, τσιγαριλίκι και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.
Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, σήμερα (22.1.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, -3- ημεδαποί, 27χρονος και δύο 30χρονοι, γιατί κατείχαν -3- τσιγαριλίκια και μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (21.1.2022) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, με τη συνδρομή της Διμοιρίας Υποστήριξης Αττικής και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος Αργολίδας, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας από 19 έως 54 ετών, γιατί σε έρευνες που έγιναν σε οικίες τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, συνολικού βάρους -14- και -106,7- γραμμαρίων, αντίστοιχα, -17- ναρκωτικά δισκία καθώς και ζυγαριά ακριβείας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (21.1.2022) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 24χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (21.1.2022) το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης και ναρκωτικό δισκίο, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες (21.1.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -26- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, προχθές (20.1.2022), προσπάθησε να εισέλθει σε οικία ημεδαπού, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (21.1.2022) το πρωί, σε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -4- ημεδαποί, ηλικίας από 22 έως και 55 ετών, αντίστοιχα και 24χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους, -31,5- γραμμαρίων καθώς και δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους έως -21- εκατοστά, περίπου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και περί αθλητισμού Συνελήφθησαν, χθες (21.1.2022) το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Μεσσηνίας, 37χρονη ημεδαπή και 40χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους, -7,5- γραμμαρίων, μικροποσότητες κοκαΐνης, -57- αναβολικά δισκία καθώς και -2- ζυγαριές ακριβείας.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης με υπολογιστή Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 15.12.2021. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, 19χρονου και 48χρονης, για απάτη με υπολογιστή.