Στον Περιφερειάρχη η διοίκηση του Παναρκαδικού

Η ομάδα εξέδωσε ημερολόγιο - λεύκωμα

«Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Παναρκαδικού, το πρωί της Τετάρτης (29/12).

Στην έδρα της Περιφέρειας, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Χρήστου Λαμπρόπουλου, ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού, Ηλίας Καναβέτας μαζί με τον τιμ μάνατζερ, Κώστα Λάγαρη, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για μία σειρά θεμάτων με τον Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα.

Ο κ. Νίκας αναφέρθηκε στην ιστορία της ομάδας, φόρεσε με χαρά το κασκόλ της, θυμήθηκε αναμετρήσεις ξεχωριστής σημασίας και παρουσιάστηκε ενημερωμένος για τα γηπεδικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και την προσπάθεια της διοίκησης για καλύτερες ημέρες στο «τριφύλλι».

Οι κ.κ. Καναβέτας και Λάγαρης παρουσίασαν την προοπτική που έχει ο σύλλογος του Παναρκαδικού στην αναβάθμιση του αθλητισμού και σημείωσαν τα βελτιωτικά έργα που χρειάζεται το γήπεδο, ώστε να γίνει περισσότερο λειτουργικό.

Ο κ. Νίκας άκουσε με προσοχή τα θέματα που υπάρχουν, συμφώνησε στην προοπτική βελτιωτικών έργων και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει σε συγκεκριμένες προτάσεις και μελέτες, κάτι που θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Ο Παναρκαδικός, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη, Χρήστο Λαμπρόπουλο, για την συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και έδωσε νέα πνοή στις καθημερινές προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας».

Έκδοση Ημερολογίου – λευκώματος 
Στην έκδοση ενός ημερολογίου-λευκώματος προχώρησε ο Παναρκαδικός, με την παρουσίαση να γίνεται στα γραφεία της ομάδας την Τετάρτη 29/12.

Το 2022 κλείνει 95 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με την κυκλοφορία 1000 συλλεκτικών αντιτύπων!

Δήλωση Προέδρου Παναρκαδικού, Ηλία Καναβέτα

«Το 2022 ο Παναρκαδικός συμπληρώνει 95 ολόκληρα χρόνια ζωής, δράσης και μεγάλων επιτυχιών στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πέντε μόλις χρόνια μας χωρίζουν από τα 100α γενέθλια της ομάδας μας. Τη φετινή χρονιά διαλέξαμε για να συνεχίσουμε την αποτύπωση της μεγάλης ιστορίας του Παναρκαδικού αξιοποιώντας σπάνιο φωτογραφικό υλικό που συγκεντρώσαμε με πολύ κόπο και μεράκι. Αυτή είναι η συνέχεια της 1ης συλλεκτικής έκδοσης που φτιάχτηκε το 2017 με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής του ιστορικού Συλλόγου της Τρίπολης. Λένε ότι όποιος δε θυμάται το παρελθόν του δεν έχει μέλλον. Η σημερινή Διοίκηση του Παναρκαδικού όχι μόνο ξέρει να τιμά το παρελθόν αλλά δουλεύει δημιουργικά στο παρόν για να πετύχει ένα καλύτερο μέλλον για την ιστορική μας ομάδα. Ετσι λοιπόν φτάσαμε σήμερα να κρατάμε αυτό το συλλεκτικό ημερολόγιο στα χέρια μας και μαζί του ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του Παναρκαδικού.

Ως Διοίκηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε θερμά για τη σημαντική πρωτοβουλία της έκδοσης, τον Δημήτρη Σίδερη του Ιορδάνη, πιστό φίλο της ομάδας, για το σπάνιο φωτογραφικό αρχείο που παραχώρησε εντελώς δωρεάν καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου, Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο του Νικολάου, ο οποίος για επτά συνεχή χρόνια, ήταν Γενικός Αρχηγός της ομάδας.

Αυτοί οι δύο άνθρωποι κατάφεραν να συγκεντρώσουν το φωτογραφικό υλικό, να βρουν τους χορηγούς και να ολοκληρώσουν αυτήν την καλαίσθητη έκδοση χωρίς να επιβαρύνουν το Ταμείο της ομάδας και να μας παραδώσουν 1000 αντίτυπα που θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Παναρκαδικού.

Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους επιχειρηματίες-χορηγούς της έκδοσης αλλά και όλους αυτούς που συνέβαλαν με κάθε τρόπο για την ολοκλήρωση αυτού του συλλεκτικού ημερολογίου. Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους, τους διοικητικούς παράγοντες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού να έχουν μια χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργία και επιτυχίες».

Θερμές ευχαριστίες ανήκουν στον Δημήτρη Κοσκολό, τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο, τον Ακη Μπακογιαννάκη, τον Γιάννη Ρούμπη, τον Χρήστο Κατσογιάννη και τον Νίκο Κοντογιάννη για τις σημαντικές πληροφορίες που μας έδωσαν σχετικά με τις συνθέσεις αλλά και τις φωτογραφίες που μας παραχώρησαν. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες του εξωφύλλου αλλά και για την πολύτιμη βοήθειά του τον δημοσιογράφο Φώτη Αλεξόπουλο.

Το ημερολόγιο μπορείτε να το βρείτε καθημερινά στα γραφεία του γηπέδου της ομάδας και σε κεντρικά καταστήματα.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947917807