Στυγερή δολοφονία στη Σπάρτη – Νεκρός 51χρονος Πολωνός από επίθεση με μαχαίρι

Η Σπάρτη συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία σε διαμέρισμα. Οι άγνωστες πτυχές του εγκλήματος αρχίζουν να αποκαλύπτονται…

Η στυγερή δολοφονία συγκλονίζει τη Σπάρτη. Για το έγκλημα στην κοινότητα Τραπεζοντή της Σπάρτης, κατηγορείται ένας 49χρονος Σλοβάκος. Ο δράστης σκότωσε έναν 51χρονο Πολωνό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του FLY από το Αστυνομικό γραφείο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τις πρώτες ώρες του Σαββάτου 28.01.2017 περίπου στις 12:30  οι δύο άνδρες άρχισαν να διαπληκτίζονται για προσωπικές διαφορές μέσα σε οικία όπου διέμεναν μαζί ως συγκάτοικοι και το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Ο 49χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον 51χρονο στο ύψος της καρδιάς, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Συγκεκριμένα ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Να σημειώσουμε ότι οι δυο άντρες νωρίτερα διασκέδαζαν και είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Οι δύο άντρες βρίσκονται στη Σπάρτη εδώ και αρκετό καιρό και εργάζονται σε οικοδομές.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και έπειτα από επιχείρηση των ανδρών του τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντοπίστηκε ο 49χρονος και συνελήφθη.

Η επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη ένα άτομο για ανθρωποκτονία στη Λακωνία

Συνελήφθη, σήμερα (28.1.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σλοβακίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για ανθρωποκτονία 51χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πολωνίας.
Ειδικότερα, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι ανωτέρω για προσωπικές τους διαφορές, ο 49χρονος με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε τον 51χρονο στο ύψος της καρδιάς, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντοπίστηκε ο 49χρονος λίγο αργότερα και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.