Συνταγή για γευστικό λικέρ δυόσμου

Όλα τα βήματα από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά
1 λίτρο ούζο
1 κιλό ζάχαρη
4 ξυλάκια κανέλα
10 γαρύφαλλα
1 ματσάκι δυόσμος

Τρόπος παρασκευής
1. Κλείνετε το δυόσμο με τη ζάχαρη, την κανέλα, τα γαρύφαλλα σε ένα μπουκάλι και τα αφήνετε στον ήλιο για 20 ημέρες.
2. Μετά τις 20 ημέρες προσθέτετε το ούζο και το αφήνετε στον ήλιο για 40 ημέρες. Σουρώνετε, μετά τις 40 ημέρες, και φυλάτε το λικέρ σε καθαρά μπουκάλια.