Run Bike Care | Συνέντευξη της Ζωής Γραμματόγλου στον Fly

Άνοιξαν οι εγγραφές | Τρέχουμε – Κάνουμε ποδήλατο για καλό σκοπό στις 11 Ιουνίου

Η στιγμή έφτασε για να συμμετάσχουμε όλοι και να ενωθούμε για έναν καλό σκοπό. Η φετινή δράση του Run – Bike – Care, που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών – Φίλων Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, καλώντας ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων να τρέξουν, να περπατήσουν ή να πάρουν το ποδήλατό τους στηρίζοντας το πρόγραμμα «Μαζί και στο Σπίτι».

Για τη φιλανθρωπική δράση του Run Bike Care μίλησε σήμερα, στην πρωινή ζώνη του Fly και τον Τάκη Καρβουνιάρη, η κα. Ζωή Γραμματόγλου, Πρόεδρος Κ.Ε.Φ.Ι. Το Run Bike Care 2023 περιλαμβάνει τρέξιμο ή περπάτημα 5χλμ. και μια ποδηλατάδα 10χλμ με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το εμβληματικό Ζάππειον Μέγαρον που αποτελεί ιστορική κληρονομιά στον Ελληνικό Πολιτισμό.

Η δράση εκτός από την Αθήνα θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικά και στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στη Λαμία, στη Σύρο, στα Χανιά, στο Γύθειο και αλλού. Κάντε ΕΔΩ την ατομική ή ομαδική εγγραφή σας.

Τα έσοδα από τη φετινή διοργάνωση του Run – Bike – Care θα χρηματοδοτήσουν το πρόγραμμα «Μαζί και στο Σπίτι», που αποτελεί την υλοποίηση του οράματος του Κ.Ε.Φ.Ι. για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ογκολογικών ασθενών και των οικογενειών τους που δεν είναι σε θέση να μετακινηθούν από το σπίτι τους.

Το Run – Bike – Care αποτελεί μια δράση γιορτής για όλους όσους επέζησαν και μνήμης όσων έφυγαν από τη ζωή λόγω του καρκίνου. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. έχει θέσει την 11η Ιουνίου 2023 ως μια ημέρα αφύπνισης και ευαισθητοποίησης για όλους, ενώνοντας τις φωνές όλων των ανθρώπων που έχουν ζήσει μια εμπειρία καρκίνου.

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη της κυρίας Γραμματόγλου.