Απολαυστικός Ηλίας Ψινάκης: “Μάγκες, this is Sparta” – Δείτε video!

Άφησε το στίγμα του ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, κατά τη χθεσινή του επίσκεψη του στη Σπάρτη, στα πλαίσια της διάλεξής του για την Αθλητική Πολιτική στην Αυτοδιοίκηση που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Σπάρτης.

Τον Ηλία Ψινάκη υποδέχτηκε ο δήμαρχος Σπάρτης. Μάλιστα, ξεκίνησε την ομιλία του, στο κατάμεστο αμφιθέατρο, λέγοντας «Μάγκες this is Sparta» “Σας παραδίδουμε μια Ελλάδα κουρέλι, την οποία εμένα όταν ήμουν στην ηλικία σας ήταν μια Ελλάδα τούμπανο, και πρέπει μόνοι σας να τη φτιάξετε” ανέφερε ο δήμαρχος Μαραθώνα, ο οποίος δεν ακολούθησε την τυπική διαδικασία και μίλησε στο κοινό κατεβαίνοντας από το βήμα.

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε την ανάγκη να συνειδητοποιήσουν οι νέοι πρέπει να αξιοποιήσουν το χρόνο τους, να δουλεύουν και να προοδεύουν. “Πρέπει να μη χάνετε τον στόχο. Πρέπει να κυνηγάτε το όνειρό σας και να αξιοποιείτε το ταλέντο σας. Από τώρα πρέπει να διακρίνετε τους ανθρώπους με τους  οποίους μπορείτε να κάνετε ομάδα” πρόσθεσε. Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με επίσημη πρόταση του Ηλία Ψινάκη να επεξεργαστούν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Σπάρτης την μελέτη για αξιοποίηση της λίμνης του Μαραθώνα για ήπιο, μη μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο της Σχολής κ Κριεμάδη. Μετά το τέλος της ημερίδας, ο Ηλίας Ψινάκης συναντήθηκε  με το δήμαρχο Σπάρτης, κύριο Βαλιώτη.

Ακούστε στο video που ακολουθεί τις καλύτερες ατάκες του Ηλία Ψινάκη, όπως τις κατέγραψε ο FLY.

{youtube}B_4XjvI7_EQ{/youtube}