Ντόρα Μπακογιάννη: “Ο ΣΥΡΙΖΑ τα … κωλομπάρισε”

“Τα … κωλομπάρισε”: Αγαπημένη φράση της Ντόρας Μπακογιάννη πλέον, καθώς τη χρησιμοποίησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, θέλοντας να περιγράψει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με το μνημόνιο.

Αφού πρωτοχρησιμοποίησε τη φράση αυτή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega, χθες μιλώντας στη ΝΕΤ και την Έλλη Στάη, απευθυνόμενη προς τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη είπε τα εξής:

«Θα καταγγείλετε το Μνημόνιο ναι ή όχι; Αυτά τα οποία είπε ο κύριος Τσίπρας μπροστά στο λαό του στην Ομόνοια για καταγγελία του Μνημονίου, θα ισχύσουν ναι ή όχι; Γιατί αυτό το οποίο διαπιστώνω είναι ότι τις τέσσερις – πέντε τελευταίες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βγαίνουν αποφεύγουν να πουν την λέξη καταγγελία δημοσίως, την λένε λίγο κωλομπαρίστικα με συγχωρείτε για την έκφραση»

Η απάντηση Παπαδημούλη δεν άργησε να έρθει:
«Κυρία Μπακογιάννη την ορολογία που χρησιμοποιείται την θεωρείται πρόοδο; Το να βρίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι ντροπή να λέτε τέτοια πράγματα. Λυπάμαι για σας»

Λίγο μετά η κυρία Μπακογιάννη ανακάλεσε:

«Δεν βρίζω. Σας προσέβαλα; Να το πάρω πίσω κύριε Παπαδημούλη. Μην μου συγχύζεστε. Εάν σας ενόχλησε με συγχωρείτε. Ανακαλώ.»

{youtube}E3dSCI-N7dM{/youtube}