Ημερίδα με θέμα: “Οι μαθητές συναντούν το Πανεπιστήμιο”

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας – ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, έργο το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

(Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων, αποτελεί δίκτυο πληροφόρησης και υποστήριξης των φοιτητών και αποφοίτων σε θέματα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά.

Η ΔΑΣΤΑ στο πλαίσιο των δράσεων του, διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης για τους μαθητές, καθηγητές και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ.Ε. και το ΚΕ.ΣΥ.Π Λακωνίας. Η ημερίδα έχει τίτλο «Οι μαθητές συναντούν το Πανεπιστήμιο» και θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2014 με ώρα προσέλευσης 11:15 στο Αμφιθέατρο της Σχολής  Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη. Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης είναι 11:30 π.μ.

Κατά την ημερίδα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου, θα ενημερώσουν το κοινό της εκδήλωσης για τα Τμήματα και τις δυνατότητες των σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.