“Με τη νέα διοίκηση του Νοσοκομείου άλλαξαν τα πράγματα προς το χειρότερο”

nosokomeiomoalwnflynewsΚεραυνοί Μανωλάκου για το Νοσοκομείο Μολάων

-Το Νοσοκομείο δεν αντεπεξέρχεται στις διοικητικές του υποχρεώσεις

-Ο αναπληρωτής διοικητής δεν κάνει κάτι για να λύσει τα προβλήματα

-Συνδικαλιστική η δίωξη που μου ασκήθηκε με σκοπό τη φίμωσή μου

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα η αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων, κυρία Μανωλάκου, η οποία αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν το Νοσοκομείο, καθώς και στη δίωξη που της έχει ασκηθεί!

Αρχικά, η κυρία Μανωλάκου, σε σχετική ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Μολάων δήλωσε στον FLY ότι με τη νέα διοίκηση άλλαξαν τα πράγματα προς το χειρότερο, καθώς ο αναπληρωτής διοικητής απλώς ακούει τα προβλήματα και δεν κάνει κάτι για να τα λύσει. Αντίθετα, σύμφωνα με την κυρία Μανωλάκου, υπάρχει συνεργασία της διοίκησης για τη διάλυση του νοσοκομείου! Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε η ίδια στον αέρα του FLY, το νοσοκομείο για πρώτη φορά δεν ανταπεξέρχεται στις διοικητικές του υποχρεώσεις και η μέχρι πρότινος λειτουργία του βασιζόταν στον αγώνα των εργαζομένων και της προηγούμενης διοίκησης.

Αναφορικά με τη δίωξη για απείθεια που της ασκήθηκε, η κυρία Μανωλάκου αποκάλυψε στον FLY ότι έχει συνδικαλιστικό χαρακτήρα, καθώς στοχεύει στη φίμωση της ίδιας, στην τρομοκράτηση των υπολοίπων εργαζομένων και την υποβάθμιση του νοσοκομείου.

Ακούστε εδώ την αποκαλυπτική συνέντευξη της κυρίας Μανωλάκου στον FLY

{youtube}PSNGNgiYDfo{/youtube}