Πρόσκληση του Ολυμπιακού στον Κων.Κορωνιό | Έρχεται συνεργασία με τον Ερασιτέχνη

Ιδιαίτερη αναγνώριση του ερευνητικού έργου του Κων/νου Κορωνιού και του Εργαστηρίου Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, αποτελεί η πρόσκληση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. να συμμετάσχει ως ομιλητής στην εκδήλωση για τα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ (My Olympic Experience και Sports For Different Heroes) που συμμετέχει ο Σύλλογος.

Το θέμα της Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη το Σάββατο 2/3/19 ήταν «Αθλητισμός για Όλους» και απευθυνόταν σε όλους όσους εκφράζουν επανειλημμένα την ανάγκη έγκαιρης και αξιόπιστης ενημέρωσης, σε σχέση με τη σημασία, τα οφέλη και τις προοπτικές του αθλητισμού στη ζωή ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ανθρώπων με ειδικές ανάγκες.

Για το θέμα αυτό μίλησε σήμερα, στην πρωινή ζώνη του FLY, ο κύριος Κορωνιός, ο οποίος τόνισε τη σημασία της ημερίδας για το ερευνητικό έργο που παράγεται στο Τ.Ο.Δ.Α. Σπάρτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι στο προσεχές μέλλον θα υπογραφεί και μνημόνιο συνεργασίας με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Δείτε το video της παρουσίασης ΕΔΩ