Πελοπόννησος: Συλλήψεις για ναρκωτικά και χασισόδεντρα

Αστυνομική επιχείρηση σε Αρκαδία, Αργολίδα και Μεσσηνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Συνελήφθη, σήμερα (9.7.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 52χρονη αλλοδαπή, γιατί σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -10,33- γραμμαρίων καθώς και το χρηματικό ποσό των -2.680- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, συνελήφθη 58χρονη ημεδαπή, εργαζόμενη στο κατάστημα, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Συνελήφθη, χθες (8.7.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 25χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει από παλαιά επιχείρηση, -5- σώματα καλοριφέρ, τα οποία βρέθηκαν και θα αποδοθούν. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες (8.7.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 30 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι και ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -11,8- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (8.7.2022) το πρωί, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 22, 24 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.