Πελοπόννησος: Συλλήψεις για κατοχή κάνναβης, λαθραίου καπνού και κλοπές

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Μεσσηνία, Κορινθία, Αρκαδία και Αργολίδα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για τον Τελωνειακό κώδικα Συνελήφθη, χθες (3.6.2022) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 50χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -120- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (4.6.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 53χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,6- γραμμαρίων και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (3.6.2022) το απόγευμα, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 62χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσε κινητό ημεδαπού, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (3.6.2022) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Κορινθίας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (3.6.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε κατά το χρονικό διάστημα από την 15.5.2022 έως την 3.6.2022 αφαίρεσε από -40- στύλους οδικού φωτισμού τοπικής κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας, καλώδια, όπου στη συνεχεία τα πώλησε ως χαλκό σε κατάστημα ανακύκλωσης 58χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και αναζητείται. Ποσότητα αφαιρεθέντος χαλκού κατασχέθηκε και αποδόθηκε. Τέλος, η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής άγνωστων συνεργών του.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα Συνελήφθη, χθες (3.6.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκε να καλλιεργεί σε πλαστικά κυτία -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -10- εκατοστά περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -16,2- γραμμαρίων, -3- τρίφτες κάνναβης, εξοπλισμός εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης (λάμπες, θερμόμετρα κ.ά.), καθώς και -2- κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα.
Συνελήφθησαν πέντε (4) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (3.6.2022) το πρωί, σε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, πέντε (5) ημεδαποί, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (3.6.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (3.6.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,5- γραμμαρίων και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.
Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπής Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, που είχαν γίνει την 7.7.2021 και την 8.7.2021, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικία από 19 έως 22 ετών, για κλοπή.