Γυμνάσου με Στόχο Party μόνο στα Golden Clubs

Τα γυμναστήρια Golden clubs συμμετέχουν στην ενέργεια «Γυμνάσου με Στόχο Party» και αφιερώνουν την ημέρα Σάββατο , 9 Μαιόυ 2015 στην Πρόληψη! Χιλιάδες γυναίκες αγάπησαν και φόρεσαν το διάσημο μπλουζάκι με σήμα το «Στόχο»,

συμμετέχοντας στην πιο γνωστή καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, ενώ παράλληλα ενίσχυσαν οικονομικά την προσπάθεια της Εκστρατείας «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους».

Σήμερα, στόχος της Πανελλήνιας Εταιρείας Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη» είναι να εντάξει την φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας, καθώς έρευνες αποδεικνύουν ότι 30 λεπτά άσκησης την ημέρα μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης της ασθένειας κατά τουλάχιστον 20%.

Σας περιμένουμε όλους στο δικό μας Γυμνάσου με Στόχο Party το Σάββατο 9 Μαίου 2015, να περάσουμε όμορφα και να μεταδώσουμε με τη σειρά μας το μήνυμα της Πρόληψης με την χαρά, ότι και ο δικός μας κουμπαράς θα στηρίξει το έργο της Μη κερδοσκοπικής Εταιρείας «Στόχος-Πρόληψη», η οποία βοηθάει τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη!

Η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2001 και μέσα από τα διάσημα T-Shirt με σήμα τον «Στόχο» αφύπνισε τις γυναίκες όλης της Ελλάδας για την πρόληψη της ασθένειας του καρκίνου του μαστού. Συγκεκριμένα: 22.000 Έκαναν Δωρεάν Μαστογραφία – 1.500.000 Ενημερώθηκαν για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού – 7.000 Έκαναν Δωρεάν Κλινικό Έλεγχο Μαστού – 27.000 Έμαθαν για την αξία της γυμναστικής στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.