Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Όσα έγιναν σε Αργολίδα, Μεσσηνία και Αρκαδία

Συνελήφθη, χθες (22.3.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 18χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθησαν, χθες (22.3.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 55 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (22.3.2022) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, χθες (22.3.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρίπολης, δύο (2) ημεδαποί, 23χρονος και ανήλικος, γιατί αφαίρεσαν από Iερό Ναό χρήματα, αντικείμενα θρησκευτικής λατρείας καθώς και διάφορα χάλκινα και μεταλλικά αντικείμενα. Για την ίδια υπόθεση

Συνελήφθη, χθες (22.3.2022) το βράδυ, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Συνελήφθη, χθες (22.3.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα) και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.