Μουσικό meet up της ΚΝΕ στο «Green Theater» με Μποφίλιου

Την Παρασκευή 15 Ιούλη, από τις 19:00

Την Παρασκευή 15 Ιούλη, από τις 19:00 έως τις 24:00, νεανικές μπάντες, μαθητές, φοιτητές, νέοι και νέες δημιουργοί δίνουν ραντεβού στη σκηνή του Green Theater, έναν πανέμορφο χώρο στις Αρχαίες Κλεωνές Κορίνθου.

Μαζί τους θα βρεθεί η Νατάσσα Μποφίλιου, με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, σε μια ξεχωριστή, ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση και ανατροπές.

Στο κάλεσμά της η ΚΝΕ αναφέρει: «Στόχος μας, να εγκαινιάσουμε έναν ακόμα δρόμο, ώστε νέα και νεανικά σχήματα και καλλιτέχνες να αποκτούν βήμα προβολής και παρουσίασης του έργου τους σε όλο το ταξίδι του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή!

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΚΝΕ ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα σε αυτό το πρώτο ραντεβού να παρουσιαστούν μερικά μόνο από τα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες, που δήλωσαν συμμετοχή, ενώ θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα τέτοιες πρωτοβουλίες.

Με μεγάλη χαρά η ΚΝΕ θα υποδεχτεί στη σκηνή νέους μουσικούς και συγκροτήματα που έρχονται από πολλά και διαφορετικά μουσικά μονοπάτια! Ελληνικός και ξένος στίχος, πρωτότυπη μουσική, μελοποιημένη ποίηση θα βρουν φιλόξενη “στέγη” στη σκηνή του Green Theater. Ξεχωρίζει η όρεξη, το μεράκι και το ταλέντο σε όλους τους μουσικούς και τα σχήματα!».

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Μυρτώ Πετάση, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στο μουσικό meet up θα εμφανιστούν οι:

– Κεραμιδόγατες

– Before Twenty

– Φερειπείν

– Αλέξανδρος Γουργουλιός

– Κωνσταντίνος Χατζηκυριάκος Σβώκος

– Έναυσμα

– High Hills
Οδηγίες πρόσβασης

Ο χώρος του Green Theater είναι εύκολα προσβάσιμος από μεγάλες πόλεις και έχει ευκολία στάθμευσης. Απέχει 1 ώρα από την Αθήνα, 1 ώρα και 30 λεπτά από Πάτρα και Καλαμάτα, ενώ από την Κόρινθο μόλις 25 λεπτά. Για την διευκόλυνση της συμμετοχής οι Οργανώσεις της ΚΝΕ δρομολογούν και πούλμαν:

Αθήνα: Αναχώρηση στις 5.30 μ.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο). Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων: 6972386311
Κιάτο: Αναχώρηση στις 18:30 από τα δικαστήρια. Κόρινθος: Αναχώρηση στις 19:00 από τη πλατεία Περιβολάκια. Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων: 6978597699
Καλαμάτα: Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων: 6979904855
Ναύπλιο: Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων: 6975907389