Μήλα ψητά από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά
4 μεγάλα μήλα
150 γρ μαργαρίνη
150 γρ νιφάδες καλαμποκιού

Τρόπος παρασκευής
1.    Καθαρίζετε τα μήλα και τα κόβετε σε μεγάλα κομμάτια. Βάζετε σε ένα ταψάκι την μαργαρίνη και το βάζετε στον φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία, να λιώσει. Προσθέτετε τα μήλα, τις νιφάδες καλαμποκιού και ανακατεύετε με ένα κουτάλι όλα τα υλικά να πάει η λιωμένη μαργαρίνη παντού.

2.    Ψήνετε τα μήλα στους 170ο σε φούρνο με αντιστάσεις, μέχρι να μαλακώσουν και το καλαμπόκι να μην είναι τραγανό.

3.    Μπορείτε να πασπαλίσετε τα μήλα με κανέλα, σταφίδες και χοντροκομμένα καρύδια ή  να ρίξετε διάσπαρτα μεγάλα κομμάτια σοκολάτας γάλακτος, επάνω στα μήλα προς το τέλος του ψησίματος.