Μανιταρόπιτα χωρίς φύλλο

Μοναδική συνταγή από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά για πίτα με 12 κομμάτια
1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
800 γρ μανιτάρια κονσέρβας
3 αυγά
2 κ σ βούτυρο
4 κ σ αλεύρι γοχ
1 φλ τσ ψιλοκομμένος μαιντανός
400 γρ διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα

Τρόπος παρασκευής
1. Αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί. Αλείφετε με βούτυρο ένα πυρίμαχο σκεύος και απλώνετε μέσα το μείγμα.
2. Ψήνετε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις για 40′ στους 180ο. Σερβίρετε την πίτα ζεστή αλλά και κρύα είναι νοστιμότατη.