Mήνυμα για τους επιτυχόντες στις εξετάσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα στους επιτυχόντες  των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων απέστειλε η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας. Συγκεκριμένα, η κ.Τζανετέαανα φέρειταεξής:«Ως Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν…

στην επίπονη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων .

    Σ΄ άλλες εποχές η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελούσε ένα ισχυρό εισιτήριο στην επαγγελματική αποκατάσταση των επιτυχόντων. Ακόμα και σήμερα, στις συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης που βιώνουμε όλοι, η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις και η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εξακολουθεί να αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα για το μέλλον των νέων μας.
    Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους καθώς και τις οικογένειες τους. Στα παιδιά που δεν πέτυχαν σ΄ αυτή τη διαδικασία θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι δεν σταματούν εδώ τα όνειρα τους. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που μπορούν να υλοποιήσουν τους στόχους τους, αρκεί η πολιτεία  να προσδιορίσει ένα νέο πλαίσιο μέσα στις διαμορφούμενες συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης.
    Εμείς στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι η παιδεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Πρέπει τολμηρά και αποφασιστικά να δώσουμε σταθερό και βιώσιμο μέλλον για την νεολαία μας.»
                                                                                Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη