Εκδήλωση για το Νέο Νοσοκομείο Σπάρτης ΙΣΝ | Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ρεπορτάζ του FLY

BINTEO: Δηλώσεις μεταξύ άλλων του Υφυπουργού Υγείας, κ. Μάριου Θεμιστοκλέους, και του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ.Καρβέλη

Με αφορμή την ολοκλήρωση των πρόδρομων εργασιών και την επερχόμενη έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ΙΣΝ, έλαβε χώρα μια ακόμη ανοιχτή συνάντηση για το κοινό με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΙΣΝ, του Υπουργείου Υγείας, της ομάδας μελέτης και του αναδόχου κατασκευής – Ομίλου ΑΒΑΞ. Στη συζήτηση συμμετείχε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε, μέσω ζωντανής σύνδεσης, ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, κ. Ανδρέας Δρακόπουλος.

Η ανοιχτή συνάντηση σχετικά με την πρόοδο του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ΙΣΝ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της  Δευτέρας 13 Μαΐου, στο Πάρκο Γουδέ στη Σπάρτη. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή και ελεύθερη για όλους τους πολίτες. Μάλιστα στο τέλος της παρουσίασης πολλοί από αυτούς έκαναν ερωτήσεις προς τους ιθύνοντες.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της εκδήλωσης όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα του Flynews στο facebook

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – VIDEO

Δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας, κ.Θεμιστοκλέους, του διοικητή 6ης ΥΠΕ κ.Καρβέλη, του δημάρχου Σπάρτης κ. Βακαλοπούλου, της διοικήτριας του Νοσοκομείου Σπάρτης, κ. Παπαγεωργιου και της εκπροσώπου του ΙΣΝ, Ελιάννας Κονιάλη.