Γ.Σαμπάνης«Δεν Είμαι Ήρωας»Το άλμπουμ που έγινε ΧΡΥΣΟ!

Το pop-rock άλμπουμ «Δεν Είμαι Ήρωας» του Γιώργου Σαμπάνη, που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο τον χρόνο που πέρασε και έχει ήδη βγάλει τις τεράστιες επιτυχίες «Μόνο Αν Θες Εμένα», «Ώρα Μηδέν» και «Ό,τι Και Να Είμαι», μόλις έγινε ΧΡΥΣΟ!!!

Ο καταπληκτικός δίσκος «Δεν Είμαι Ήρωας», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2012, δεν εξαντλείται βέβαια σε δυο-τρεις επιτυχίες, αλλά ακούγεται ολόκληρος από την αρχή μέχρι το τέλος. Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν και άλλα singles-διαμάντια από το ίδιο άλμπουμ, που περιέχει συνολικά δέκα τραγούδια, διαλεγμένα ένα-ένα, όλα σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και πρωτότυπο στίχο της σπάνιας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη.  

Οι χιλιάδες θαυμαστές και οι θαυμάστριες του νεαρού τραγουδιστή και δημιουργού, εκτιμώντας μια σπουδαία δισκογραφική δουλειά που δεν προσπαθεί να ξεγελάσει το μουσικόφιλο κοινό, έσπευσαν να αγοράσουν το «Δεν Είμαι Ήρωας» και ήταν αυτοί που τον έκαναν τόσο επιτυχημένο από την πρώτη στιγμή -και τώρα πια… Χρυσό! Μάλιστα ο Γιώργος Σαμπάνης θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες μια συναυλία για να γιορτάσει μαζί τους την απονομή του πρώτου του Χρυσού Δίσκου.

Το άλμπουμ «Δεν Είμαι Ήρωας» που φανέρωσε το ώριμο μουσικό προφίλ του Γιώργου Σαμπάνη (μεστές ποπ συνθέσεις, ιδιαίτεροι στίχοι, στιβαρή παραγωγή), ξεδιπλώνεται σε δέκα πανέμορφα τραγούδια, που όλα είναι πια γνωστά, έχουν γίνει most shared στα social media και έχουν συνολικά εκατομμύρια views στο YouTube. Το tracklist του άλμπουμ έχει ως εξής:

1.      Ώρα Μηδέν

2.      Μόνο Αν Θες Εμένα

3.      Δεν είμαι Ήρωας

4.      Μη Μιλάς

5.      Νύχτα κι άλλη Νύχτα

6.      Κόκκινο

7.      Σαν κι Εσένα

8.      Ό,τι και να Είμαι

9.      Αυτά που είχες Τάξει

10.  Εγώ που Σ’ Αγαπάω

Το άλμπουμ «Δεν Είμαι Ήρωας» κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία, αλλά και τα περίπτερα όλης της χώρας από την Cobalt Music.