Κοπή βασιλόπιτας «Κάστρου» Γερακίου

Η «οικογένεια» του «Κάστρου» Γερακίου, τη Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 έκοψε μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα τη βασιλόπιτά της στο καφενείο του Κώστα Παπαγεωργίου.

Τα ποδοσφαιρικά τμήματα του «Κάστρου», ο προπονητής της αντρικής ομάδας κ.Δημήτρης Κουβούσης, ο προπονητής των ακαδημιών κ.Γιώργος Μπαρμπαρούσης, το Δ.Σ.της ομάδας, και αρκετοί Γερακίτες ήταν παρόντες και πέρασαν μία όμορφη βραδιά.

Μετά την ευλογία της πίτας από τον ιερέα του χωριού μας πάτερ Ιωάννη Χαραμή και τις ευχές του, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ.Γιάννης Δρούσιας, αφού πρώτα ευχήθηκε για τη νέα χρονιά μίλησε για τα όσα έχουν πραγματοποιηθεί στα ποδοσφαιρικά τμήματα της ομάδας και για την αγάπη των παιδιών του χωριού μας για το ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια κόπηκε και μοιράστηκε η βασιλόπιτα, τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Πανταζής που κέρδισε επιταγή για αγορά αθλητικών ειδών.

Το Δ.Σ. του συλλόγου πρόσφερε τους καφέδες και τα αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουν όλα τα τμήματα του «Κάστρου» Γερακίου, υγεία πάνω απ΄όλα και οι ποδοσφαιριστές πάντα να έχουν τις αξίες και τα ιδανικά του υγιούς συναγωνισμού και της ευγενής άμιλλας γιατί κάνουν το ποδόσφαιρο ακόμη πιο όμορφο.

Χρήστος Μπαλαμπάνος