Καλαμάτα: Με υψηλούς τόνους συνεχίζεται η δίκη για τη γυναικοκτονία στον Πύργο Διρού της Αν. Μάνης

Με αρκετές εντάσεις και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, συνεχίζεται για 3η ημέρα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας, η δίκη του 46χρονου, που τον Νοέμβριο του 2020 σκότωσε με κυνηγετικό όπλο μπροστά στην 15χρονη κόρη του, την 44χρονη τότε σύζυγο του, στον Πύργο Διρού του δήμου Ανατολικής Μάνης.

Η ακροαματική διαδικασία που ξεκίνησε την Τρίτη 5 Απριλίου, συνεχίστηκε σήμερα με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του αδερφού του κατηγορουμένου, σημειώθηκε μεγάλη ένταση με συγγενικά πρόσωπα του θύματος και το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει.

Μεγάλη ένταση είχε επικρατήσει και κατά τη 2η συνεδρίαση του δικαστηρίου, την περασμένη εβδομάδα, όταν είχε καταθέσει στο δικαστήριο ψυχίατρος, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι ο κατηγορούμενος πάσχει από ψυχιατρική νόσο, τέλεσε το έγκλημα κάτω από παραλήρημα ζηλοτυπίας και είχε πλήρη απουσία καταλογισμού. Η κατάθεση αυτή είχε προκαλέσει την οργή των συγγενών της 44χρονης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος φρουρείται από αστυνομικούς καθ΄ όλη τη διάρκεια των συνεδριάσεων του δικαστηρίου.

Η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα και θεωρείται εξαιρετικά απίθανο η δίκη να ολοκληρωθεί σήμερα.

Πηγή: ertnews.gr