Η Δέσποινα Βανδή στην Panik Records

Η Δέσποινα Βανδή εντάσσεται στη δισκογραφική οικογένεια της Panik Entertainment Group, η οποία ενδυναμώνεται με μία ακόμη ηχηρή προσθήκη.

Λίγο πριν συμπληρώσει 25 χρόνια πορείας στην ελληνικής δισκογραφία, από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της το 1994, η Δέσποινα Βανδή ξεκινά να γράφει μία νέα σελίδα στην επιτυχημένη καριέρα της με την ετικέτα της Panik Records.

Η συνεργασία των δύο πλευρών εγκαινιάζεται με την επίσημη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου τραγουδιού «Αγκαλιά Μου».

Τη μουσική υπογράφει ο καταξιωμένος Κυριάκος Παπαδόπουλος και τους στίχους η έμπειρη Όλγα Βλαχοπούλου, το δίδυμο που έχει χαρίσει στη Δέσποινα Βανδή τις επιτυχίες «Αν Σου Λείπω» και «Δε Με Σταμάτησες».

Το «Αγκαλιά Μου» επενδύει τους τίτλους αρχής της νέας δραματικής σειράς «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς», που προβάλλεται καθημερινά από τη συχνότητα του Open TV.

Στις αρχές Νοεμβρίου, η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο «Αθηνών Αρένα» μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ανήκει επίσης στο δυναμικό της Panik Records, κάνοντας πράξη τη «μεγάλη συνάντηση» της φετινής σεζόν.

Συγχρόνως προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της δικής της ταξιδιωτικής εκπομπής στο Open TV, μία ιδέα που έχει εμπνευστεί η ίδια και που θα εστιάζει στη γαστρονομία και στην παράδοση, ενώ τη νέα χρονιά θα αναλάβει την παρουσίαση στο νέο κύκλο του «The X Factor» που θα προβληθεί από το ίδιο κανάλι.

hit channel