Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Το video clip για την «Αγάπη Δεμένη»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη οπτικοποιεί το «Αγάπη Δεμένη», ένα ακόμα τραγούδι που έχει αγαπηθεί από τη νέα δισκογραφική δουλειά της «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες».

Η «Αγάπη Δεμένη» είναι μία από τις δώδεκα διαφορετικές ιστορίες που διηγείται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο νέο δισκογραφικό της εγχείρημα, για να τις ακούμε και να μας συνοδεύουν σε κάθε στιγμή και περίσταση της καθημερινότητας. Δώδεκα ιστορίες που συνθέτουν μια σφιχτά δεμένη ενότητα με κεντρικό πρόσωπο την Ελεωνόρα.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια χαρίζει μοναδικές ερμηνείες που ξεναγούν στο δικό της μουσικό τοπίο, που προέκυψε μέσα από τη γνωριμία και την επαφή της με τους δημιουργούς. Ένας μουσικός κόσμος που ζυμώθηκε σχεδόν τρία χρόνια πριν παραδοθεί στον τελικό αποδέκτη του, τους ακροατές.

Το κοινό, πάντοτε αδέκαστος κριτής, αγάπησε θερμά το άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» και του χάρισε τρεις συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στην πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Τη μουσική και τους στίχους στην «Αγάπη Δεμένη» υπογράφει με το περίσσιο ταλέντο του ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος συνοδεύει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στις εμφανίσεις της στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του «Hotel Ερμού».

Το τραγούδι έχει και αυτό με τη σειρά του τη δική του ξεχωριστή ιστορία που περιγράφει πώς βρέθηκε στο «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» την ύστατη στιγμή, όταν ο δίσκος είχε ολοκληρωθεί.

«Το τραγούδι “Αγάπη Δεμένη”, δεν ήταν μόνο ένα τραγούδι που έκλεισε το δίσκο… αλλά ένα τραγούδι που μπήκε ενώ ο δίσκος είχε ήδη κλείσει. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ενώ η “πόρτα” του δίσκου, είχε κλείσει, ξανάνοιξε για να μπει αυτό το τραγούδι!», περιγράφει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Είναι ένα τραγούδι του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, με το οποίο ταυτίστηκα και μου άρεσε πολύ. Ένα τραγούδι που περιγράφει τη ζωή των ανθρώπων με ένα λιτό τρόπο και που με συγκίνησε τόσο, που θέλησα να βρω χώρο και χρόνο να το συμπεριλάβω στο δίσκο.»

Η «Αγάπη Δεμένη» απέκτησε εικόνα υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση των White Room, οι οποίοι δημιούργησαν ένα μοντέρνο και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Το single «Αγάπη Δεμένη» και το άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

hit channel