Κασιδιάρης μαινόμενος: H XA δεν έχει κάνει ούτε μια παράνομη πράξη!

Πυρά κατά των δικαστικών εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή. Κατήγγειλε όσους δικαστικούς κρίνουν με βάση ιδεοληψίες, για «επίορκους που διαρρέουν υλικό στα κανάλια», και «δημοσιογράφους – παπαγαλάκια».

Ο Η. Κασιδιάρης ισχυρίστηκε μάλιστα ότι «σε όλο το υλικό που κάνετε πλύση εγκεφάλους τους Έλληνες δεν υπάρχει ούτε μια παράνομη πράξη (…) πάψτε να συκοφαντείτε»!

Ο βουλευτής έκανε λόγο για νέα σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής που στήνεται στον Άρειο Πάγο, επειδή όπως είπε «η ΧΑ ανεβαίνει και προσπαθούν να μειώσουν τη δύναμη της.»

Απευθυνόμενος εξάλλου στους βουλευτές της ΝΔ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά: «Ο πρωθυπουργός σας ξεδιάντροπα έλεγε παντού θα τους συνθλίψω θα τους ρίξω κάτω από το 2%».

Την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου αποφάσισε να εισηγηθεί νωρίτερα την Τετάρτη η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής. Ο βουλευτής παρότι κατηγορείτο για παράνομη οπλοφορία και αποδείχθηκε ότι είχε άδεια οπλοφορίας η επιτροπή ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του πλην του ΠΑΣΟΚ το οποίο καταψήφισε.

Πηγή:skai