Ο Π.Κουμουνδούρος στον FLY: “Eίμαι πιο κοντά στο Βαγγέλη Βαλιώτη”

Στον αέρα του FLY, για το δεύτερο γύρο των εκλογών, μίλησε σήμερα ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ, κύριος Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κόσμο που επέλεξε την παράταξη ΑΝΑΣΑ,

εξέφρασε την ικανοποίησή του για την είσοδο και των 5 παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο και αναφορικά με β’γύρο των δημοτικών εκλογών στη Σπάρτη δήλωσε πιο κοντά στον κύριο Βαγγέλη Βαλιώτη και την παράταξη Δημοτική Ενωτική Κίνηση.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Κουμουνδούρου

{youtube}eYukD4-LUOc{/youtube}

ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Η πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών  εκλογών ολοκληρώθηκε!!

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ-ΑΝΑΣΑ θα είναι παρούσα στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Με την ίδια συνέπεια και αγωνιστικότητα θα πορευτούμε υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των συμπολιτών μας.
Η φωνή μας θα είναι δυνατή μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια  που στοχεύει στην ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής της λιτότητας, της ύφεσης, της ανεργίας, της ολοκληρωτικής φτώχειας που στηρίζει και προωθεί η συγκυβέρνηση και τα στηρίγματά της στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες  που δεν λύγησαν στο έντονα πολωτικό προεκλογικό κλίμα και έφτασαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της ΑΝ.Α.Σ.Α., στηρίζοντας έτσι το όραμα  για ένα ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ.
Καλούμε λοιπόν όλους και όλες εσάς με το ίδιο  Αγωνιστικό Πάθος και αυτή την Κυριακή 25 Μάη να ολοκληρώσουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ παντού για να μπορέσει ο λαός μας να βγει από τον «μεσαίωνα»  και να ζήσει την ελπίδα στο μέλλον.
 Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ