Ο Κ.Γραμματικάκης, προπονητής της ΑΕ Σπάρτης, στον FLY

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο προπονητής της ΑΕ Σπάρτης, κύριος Κώστας Γραμματικάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ερμή Κυβερίου, στην επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του,

αλλά και στη σχέση του με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο κύριος Γραμματικάκης αποκάλυψε ότι μετά τον αγώνα με τον Πάμισο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επικοινώνησε μαζί του και με συγκινητική ευγένεια του ζήτησε να αναλάβει από κοινού με τον κύριο Κασσαβέτη τον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, αισθάνεται ελάχιστος μπροστά στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Ακολούθως, ο προπονητής της ΑΕ Σπάρτης υπογράμμισε ότι έχει τον πρώτο λόγο στην τακτική της ομάδας και θέλει σήμερα να πάρει την ευθύνη του αποτελέσματος. Μάλιστα, δήλωσε ότι δεν υπάρχει χρόνος για ρεβανσισμούς και κακίες και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του. “Είμαστε η Σπάρτη – Είμαστε οι καλύτεροι” τόνισε χαρακτηριστικά στον αέρα του FLY. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι τιμή για τους λάκωνες ο αγώνας που κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την ΑΕ Σπάρτης, ο οποίος έχει θέσει στόχο να ριζώσει η ομάδα σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του στον FLY, ο Κώστας Γραμματικάκης εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν εγκληματικό να σταθούμε σε εγωισμούς και ψευτομαγκιές, καθώς προέχει η άνοδος της ΑΕ Σπάρτης. Συγχρόνως, αναφορικά με το ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο της ομάδας σε περίπτωση ανόδου στη Γ’ Εθνική, ο ίδιος, φανερά συγκινημένος, δήλωσε ανέτοιμος για τη θέση αυτή και αποκάλυψε ότι θα ζητήσει από το Δημήτρη Γιαννακόπουλο να του δώσει τη θέση του βοηθού, ώστε να πάρει εμπειρίες και να γίνει καλύτερος.

Τέλος, ο Κώστας Γραμματικάκης ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του στον FLY, τον Τάκη Καρβουνιάρη και το Χάρη Βασιλάκο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για σεμνότητα και ταπεινότητα και δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα της ΑΕ Σπάρτης.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Γραμματικάκη στον FLY

{youtube}ZidSLGd5cCU{/youtube}