Ο Λ.Γρηγοράκος στον FLY 89.7 για την υπόθεση Μπαλτάκου

-Πολλές και προκλητικές οι παρεμβάσεις Μπαλτάκου! Η ΝΔ δεν έχει ανάγκη από τέτοια φίδια!

-Ήρωες οι βουλευτές! Υφίστανται μεγάλη πίεση!

-Ο Γ.Παπανδρέου εκφράζει μόνο τον εαυτό του!Ακατανόητη η στάση του!

– Η Ελλάδα μπαίνει στη μεταμνημονιακή εποχή!

-Δεν αποκλείω τριπλές εκλογές το Μαϊο

Αποκλειστικά στον αέρα του FLY 89.7 μίλησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος, αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τον Τ.Μπαλτάκο.

Ο κύριος Γρηγοράκος αποκάλυψε στην πρωινή ζώνη του FLY ότι οι παρεμβάσεις του κυρίου Μπαλτάκου ήταν πολλές και προκλητικές και πρόσθεσε ότι ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης καταχράστηκε την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού. Μάλιστα, εξέφρασε την απορία του για όσα άκουσε από τον κύριο Μπαλτάκο. Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε ότι δεν υπήρξε πολιτική παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης αναφορικά με το θέμα της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια, ο κύριος Γρηγοράκος χαρακτήρισε ήρωες τους βουλευτές που ψηφίζουν τα μέτρα, υφιστάμενοι μεγάλη πίεση και τόνισε ότι ποτέ άλλοτε δεν θα έπαιρναν τέτοιες αποφάσεις. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι κύριοι Κακλαμάνης και Παπανδρέου αδίκησαν με τη στάση τους το βράδυ της Κυριακής το ΠΑΣΟΚ και τόνισε αναφορικά με το θέμα Μπαλτάκου ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει λόγο να έχει στην αγκαλιά της τέτοια φίδια.

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών μιλώντας στον FLY χαρακτήρισε ακατανόητη τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος εκφράζει πλέον μόνο τον εαυτό του και κλείνοντας τη συνέντευξη υπογράμμισε ότι η Ελλάδα μπαίνει στη μεταμνημονιακή εποχή.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στη βουλή, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών το Μαϊο. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Εγώ δεν μπορώ να αποκλείσω ότι με αυτά που γίνονται σήμερα δεν θα πάμε σε τριπλές εκλογές» ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Στη συνέχεια πάντως, ο κ. Γρηγοράκος θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους αναφέροντας: «Οι εθνικές εκλογές είναι καθαρά θέμα του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Αυτοί θα αποφασίσουν», είπε ο κ. Γρηγοράκος.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών, κυρίου Λεωνίδα Γρηγοράκου, στον FLY 89.7

{youtube}iZwRuNoS394{/youtube}