Κλιμακώνεται η παραβατικότητα στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ένας 54χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, σε βάρος του 54χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -106.017,07- ευρώ.

Ο 54χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Χθες στον Άσσο Κορινθίας, συνελήφθη 27χρονος ΡΟΜΑ, γιατί νωρίτερα, ενεργώντας από κοινού με 4 συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, εισήλθαν σε οικία ζεύγους ημεδαπών και με χρήση σωματικής βίας, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό. Eπίσης, σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης Πρωτοδικείου Κορίνθου, για ληστεία.

Συνελήφθη στο Ναύπλιο Αργολίδας, συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για παράβαση του ν. περί αλλοδαπών και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.  

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, δύο ανήλικοι ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας ΡΟΜΑ, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσαν μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας 42χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί όπως προέκυψε, χθες το μεσημέρι, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, διέρρηξε όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 35 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα ηρωίνης βάρους -5,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 39χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.