Ο Σταύρος Αραχωβίτης στον FLY: “Θα βρεθεί λύση με τους εταίρους ακόμα και την τελευταία στιγμή”

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο κυβερνητικός βουλευτής, Σταύρος Αραχωβίτης, ο οποίος αναφέρθηκε σε μία πλειάδα θεμάτων που αφορούν την οικονομία, τον αγροτικό χώρο και την κοινωνία.

Αρχικά, όσον αφορά τις αποζημιώσεις και τις επιδοτήσεις των αγροτών, ο κύριος Αραχωβίτης αποκάλυψε στον FLY ότι την προηγούμενη εβδομάδα καταβλήθηκε το άρθρο 68, καθώς και κάποιες εκκαθαρίσεις παλαιότερων ετών εξισωτικής αποζημίωσης κι ενιαίας ενίσχυσης. Παράλληλα, αναγνώρισε το πρόβλημα που προέκυψε σε δύο περιοχές της Λακωνίας, τονίζοντας όμως ότι δρομολογείται η επίλυσή του.

{youtube}UKeP8Mw2Mg8{/youtube}

Ο κύριος Αραχωβίτης απάντησε και σε ερωτήσεις αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις, το ενδεχόμενο Grexit, αλλά και το πρόβλημα ρευστότητας, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση υφίσταται επικοινωνιακή πίεση, για να αποδεχτεί υφεσιακά μέτρα. Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι θα βρεθεί λύση ακόμα και την τελευταία στιγμή, καθώς κανείς δεν θα πάρει την ευθύνη … ατυχήματος στην Ελλάδα!

{youtube}l8giGH8ascU{/youtube}

Ο κύριος Αραχωβίτης αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό πρόβλημα, αλλά και τις εξελίξεις που προκύπτουν τις τελευταίες ημέρες …

{youtube}7qbHoayaHKM{/youtube}

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε και όσα λέγονται περί δημοψηφίσματος, αναφέροντας ότι το δημοψήφισμα είναι έκφραση λαϊκής γνώμης και ακολουθεί το δόγμα της κυβέρνησης “όλα στο φως”. Ωστόσο, όπως δήλωσε στον αέρα του FLY, στην πράξη δεν είναι χρήσιμο το δημοψήφισμα, μιας και η εντολή από τις εκλογές είναι νωπή και ξεκάθαρη.

{youtube}_3Bk23Kxp9Q{/youtube}

Τέλος, ο κύριος Αραχωβίτης αναφέρθηκε και στην εικόνα των αγίων Νικολάου και Σπυρίδωνος, που χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα ο Βλαντιμίρ Πούτιν και η οποία ενδέχεται να … επαναπατριστεί, καθώς έχει κλαπεί από τη μονή Αγίων τεσσαράκοντα. Απομένει η διαδικασία της ταυτοποίησης!

{youtube}9sGZDdZMp2s{/youtube}