Ο Γ.Βίλλιας στον FLY: “Τραγωδία ο τελικός κυπέλλου Λακωνίας”

Στην πρωινή ζώνη του FLY, για τον τελικό Κυπέλλου Λακωνίας, μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του Μολαϊκού, κύριος Γ.Βίλλιας, ο οποίος ανέφερε ότι είθισται να λέμε πως τέτοιοι αγώνες είναι γιορτή, αλλά ο συγκεκριμένος ήταν μία τραγωδία!

Μεταξύ άλλων, ο κύριος Βίλλιας αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με επίσημη απόφαση της επιτροπής διαιτησίας, στην επίμαχη φάση του γκολ που πέτυχε ο Μολαϊκός δεν υπήρχε off side! Μάλιστα, όπως ο ίδιος δήλωσε στον FLY, θα προτιμούσε το θέμα να μείνει εδώ, μιας και επί της ουσίας ο Μολαϊκός είναι κυπελλούχος!

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι οι παίκτες της ομάδας έπαιξαν σα λιοντάρια με ήθος και αξιοπρέπεια. Συγχρόνως, σχολιάζοντας το γκολ του Μολαϊκού που ακυρώθηκε ως off side, ο ίδιος τόνισε ότι δεν υπήρχε δόλος από τη διαιτησία, πρόσθεσε όμως ότι θα περίμενε καλύτερη αντίληψη και οξυδέρκεια από το Σπύρο Σελίμο, τον οποίο χαρακτήρισε “αργό και λίγο αδιάφορο” μέσα στο γήπεδο.

Τέλος, αναφορικά με τους επόμενους στόχους της ομάδας, ο κύριος Βίλλιας ανέφερε στον FLY ότι η Σπάρτη έχει 8 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από το Μολαϊκό και ως εκ τούτου -αν και θα ήθελε το πρωτάθλημα- η ομάδα του έχει τεθεί εκτός αυτού του στόχου.  

{youtube}PT8oWl3g4YM{/youtube}