Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Γρυπιώτη στον FLY FM 89.7

-Η Πολιτεία δεν στήριξε ποτέ τον αγροτικό τομέα

-Να μη δοθούν ξανά χρήματα δεξιά & αριστερά για ανύπαρκτες μελέτες

-Η λύση για τα απορρίμματα είναι κοντά …

-Δεν με απασχολεί το πολιτικό μου μέλλον! Ανακοινώσεις από Φλεβάρη!

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα αποκλειστικά στην πρωινή ζώνη του FLY 89.7, ο δήμαρχος Ευρώτα, κύριος Γιάννης Γρυπιώτης, ο οποίος αρχικά τοποθετήθηκε επί των αγροτικών θεμάτων, γνωστοποιώντας τις προσπάθειες που κάνει για την εξασφάλιση αποζημίωσης, λόγω των καλλιεργειών που επλήγησαν πρόσφατα από τις καιρικές συνθήκες. Αναφορικά με τη φορολόγηση των αγροτών, ο δήμαρχος Ευρώτα τόνισε ότι, από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, ο αγροτικός τομέας δεν έχει στηριχθεί από την Πολιτεία, η οποία δεν προέβη ποτέ σε έναν διαχειριστικό σχεδιασμό για ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και προώθηση των προϊόντων.

Όσον αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο κύριος Γρυπιώτης υπογράμμισε στον FLY ότι η λύση είναι κοντά, αλλά απαιτεί πολιτική ωριμότητα. Μάλιστα, έθεσε στο επίκεντρο των εξελίξεων το όφελος του πολίτη, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος και ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να δίνονται χρήματα δεξιά και αριστερά για ανύπαρκτες μελέτες! Συγχρόνως, επιβεβαίωσε ότι η διαδικασία της διαχείρισης κοστίζει ακριβά και αναφορικά με τις κινήσεις του δήμου Ευρώτα στο συγκεκριμένο ζήτημα απάντησε ότι οι πολίτες μπορούν να κρίνουν τη δημοτική αρχή για τις πολιτικές της επιλογές.

Ακολούθως, ο δήμαρχος Ευρώτα αναφέρθηκε και στην παραβατικότητα που σημειώνεται στην περιοχή και η οποία δεν έχει κοπάσει, μιας και ακόμα και σήμερα παρατηρούνται τα ίδια προβλήματα. Μάλιστα, ο Γιάννης Γρυπιώτης ζήτησε μέσα από τη συχνότητα του FLY να εφαρμοστούν οι νόμοι και να εκλείψουν φαινόμενα κατά τα οποία τη μία ημέρα οι παραβάτες συλλαμβάνονται και την επόμενη μέρα αφήνονται ελεύθεροι.

Ο δήμαρχος Ευρώτα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σημαντικό έργο που έχει παράξει η δημοτική αρχή στις δομές Υγείας της περιοχής και σε ερώτηση σχετικά με το πολιτικό του μέλλον απάντησε ότι είναι ένα θέμα που δεν τον απασχολεί. Ωστόσο, προανήγγειλε ανακοινώσεις που θα λύσουν απορίες εντός του Φεβρουαρίου, όποτε και θα παρουσιάσει συνολικά το έργο της δημοτικής αρχής. Ο Γιάννης Γρυπιώτης ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του στον FLY λέγοντας: Όταν πεθαίνει ένας Καίσαρας, γεννιέται ένας νέος Καίσαρας κι ακολουθούμε τον καινούργιο, κρίνουμε τον παλιό και ελπίζουμε για τον επόμενο …   

{youtube}NpBdlIW4sjw{/youtube}