Παναγιώτης Ψωμιάδης στον FLY: “Η ΝΔ θα πάθει πανωλεθρία στις ευρωεκλογές”

– Η ΝΔ θα πάθει πανωλεθρία στις ευρωεκλογές

– Δεν γίνεται να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Γιώργος Παπανδρέου που δολοφόνησε οικονομικά και κοινωνικά το λαό

– Ο Αντώνης Σαμαράς θα υποστεί προσωπική ήττα στις επερχόμενες εκλογές

– Για τη Χρυσή Αυγή: Οι ιδέες δεν φυλακίζονται!

– Μέρος της διαπλοκής το ΠΟΤΑΜΙ! Θα λερωθεί αργά ή γρήγορα!

– Ψήφισα Σαμαρά και μου βγήκε … Βενιζέλος!

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Σπάρτη, ο επικεφαλής του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, κύριος Παναγιώτης Ψωμιάδης, βρέθηκε στο studio του FLY και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της πολιτικής ύλης.

Ο κύριος Ψωμιάδης ξεκίνησε στη συνέντευξη τονίζοντας ότι οι πολιτικοί οφείλουν να υπόσχονται μόνο αυτά που μπορούν να κάνουν. Αναφορικά με τη Νέα Δημοκρατία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν θα σβήσει από την ψυχή του και εκτίμησε πως πολύ σύντομα οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν ξανά.

Ο επικεφαλής της ΠΑΤΡΙΔΑ δεν παρέλειψε να καταπιαστεί και με τον Αντώνη Σαμαρά εκφράζοντας την άποψη ότι του στέρησε τη δυνατότητα να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στήριξε το νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι μάλλον υπήρχαν … ικανότεροι από εκείνον για το ευρωψηφοδέλτιο, οι οποίοι έριξαν τον Καραμανλή! Ακολούθως, αποκάλυψε τη μεγάλη αποδοχή που απολαμβάνει από τους πολίτες και δήλωσε στον FLY πως η ΠΑΤΡΙΔΑ δεν είναι μέρος της διαπλοκής όπως το ΠΟΤΑΜΙ, το οποίο έχει καβαλήσει το καλάμι και αργά ή γρήγορα θα λερωθεί!

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής τόνισε στον αέρα του FLY ότι κοινωνικά είναι αριστερός, υπεραμυνόμενος παράλληλα του πατριωτισμού, ενώ όσον αφορά την κατακόρυφη πτώση του δικομματισμού, ο κύριος Ψωμιάδης εκτίμησε πως οφείλεται στο ψέμα που πρόταξαν τα δύο ψέματα. Μάλιστα, για τον πρωθυπουργό της χώρας τόνισε ότι ξέχασε τι έκανε, ενώ δήλωσε πως ο ίδιος ψήφισε Σαμαρά, αλλά του βγήκε … Βενιζέλος! Αναφορικά με τη δική του υποψηφιότητα, ο επικεφαλής της ΠΑΤΡΙΔΑ υπογράμμισε ότι δεν είναι ούτε  στρατολογημένος ούτε πολιτικό τσογλάνι!

Ακολούθως, ο κύριος Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας live από το studio του FLY εξέφρασε την άποψη ότι η ΝΔ -με προσωπική ήττα του Αντώνη Σαμαρά- θα πάθει πανωλεθρία στις ευρωεκλογές, λαμβάνοντας 12% – 14%, δίνοντας μάλιστα προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με 2 – 3 μονάδες.

Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στις δημοκρατίες οι ιδέες δεν φυλακίζονται και οι πολιτικοί αντιμετωπίζουν τους αντιπάλους τους με πολιτικά επιχειρήματα. Συγχρόνως, καταδίκασε τη συμπεριφορά πεζοδρομίου της Χρυσής Αυγής, αλλά υπογράμμισε ότι δεν μπορεί 500.000 Έλληνες να είναι ναζιστές και φασιστές.

Τέλος, αναφορικά με το Γιώργο Παπανδρέου και το ρόλο του στη σημερινή κρίση, ο κύριος Ψωμιάδης τόνισε ότι δεν γίνεται να κυκλοφορεί ελεύθερος ο άνθρωπος που δολοφόνησε κοινωνικά και οικονομικά το λαό!

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ζωντανά στο studio του FLY ο επικεφαλής της ΠΑΤΡΙΔΑ, κύριος Παναγιώτης Ψωμιάδης.

{youtube}Q-n4p7p_5t8{/youtube}