Καταιγιστική στον fly 89.7 η Φωτεινή Πιπιλή!

Μία αποκλειστική συνέντευξη στον fly 89.7 και την ενημερωτική ιστοσελίδα της Πελοποννήσου flynews.gr παραχώρησε η βουλευτής Α’ Αθηνών ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή! Ακολουθούν ηχητικά αποσπάσματα της συνέντευξης!

Η Φωτεινή Πιπιλή ξεκίνησε τη συνέντευξή της στον fly, αναφερόμενη στην αρνητική εικόνα που έχουν οι Ευρωπαίοι για τους Έλληνες, λόγω παλαιότερης δήλωσης του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, περί … διεφθαρμένων Ελλήνων.

{saudioplayer}pipiligiaellines.mp3{/saudioplayer}

Στη συνέχεια, η κυρία Πιπιλή αναφέρθηκε στον fly και στη δικαίωσή της από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Σαχινίδη αναφορικά με το θέμα: «Την κατάργηση προνομίων σε συνταξιούχους Βουλευτές – αιρετούς στην Αυτοδιοίκηση».

{saudioplayer}pipilinomosxedio.mp3{/saudioplayer}

Η Βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον fly, καταδίκασε το συντεχνιακό τρόπο άσκησης πολιτικής των εκάστοτε κυβερνήσεων και ιδιαιτέρως του ΠΑΣΟΚ!

{saudioplayer}pipilisuntexnies.mp3{/saudioplayer}

Η κυρία Πιπιλή απέδειξε στον fly ότι το ρεπορτάζ της για το θέμα των προνομίων των συνταξιούχων βουλευτών κι αιρετών δεν είναι πυροτέχνημα, καθώς αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ονόματα, όπως αυτό της κυρίας Φώφης Γεννηματα!

{saudioplayer}pipiligennimata.mp3{/saudioplayer}

Καταιγιστική ήταν η Φωτεινή Πιπιλή στον fly αναφορικά με τα… προνόμια των οποίων απολαμβάνει ο νυν Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης!

{saudioplayer}pipilitatoulis.mp3{/saudioplayer}

Η κυρία Πιπιλή ολοκλήρωσε τη συνέντευξή της τονίζοντας τις ενέργειες που επιβάλλεται να προωθηθούν, για να βγει η Ελλάδα από την κρίση.

{saudioplayer}pipilikatastasi.mp3{/saudioplayer}