Ο FLYαρος επιστρέφει καλοκαιρινός και καυστικός όσο ποτέ!

*Είδα ότι στις μουσικές εκδηλώσεις του Δήμου Σπάρτης, παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου για εναλλαγή προσώπων, όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι … ασχολούνται! Τυχαίο;;:

*Άκουσα το Χρήστο Πλειώτα να δηλώνει στον fly ότι ο Δήμος Σπάρτης δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για τη διαχείριση των απορριμμάτων!

*Άκουσα τους Λάκωνες να τηλεφωνουν στον fly και να εκφράζουν τα παράπονά τους για τις συχνές διακοπές ρεύματος των τελευταίων ημερών!

*Άκουσα ότι εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ κι άλλο έργο για τη Λακωνία! Καμιά μπουλντόζα θα ξεκινήσει να δουλεύει;

*Είδα επιβάτες μεγάλου κρουαζιερόπλοιου να μας κουνάνε τα μαντίλια! Τι γίνεται με το λιμάνι Γυθείου, άραγε;

*Είδα την παραλία και τη θάλασσα Σκουταρίου σε πολύ καλή κατάσταση. Λίγη οργάνωση παραπάνω δε θα έβλαπτε …

*Τελικά, μάθατε ποιος ευθύνεται για τη διαχείριση των απορριμμάτων; Η Περιφέρεια; Ο Δήμος; Η Περιφέρεια; Ο Δήμος;

*Άκουσα ότι επιτήδειοι τον τελευταίο καιρό έχουν ξαφρίσει όλα τα χωράφια του δήμου Ανατολικής Μάνης! Όπως λένε οι κάτοικοι, “οι κλέφτες δεν έχουν αφήσει μποστάνι για μποστάνι”!

*Είδα λογαριασμό σε ταβέρνα της Μονεμβασιάς να ξεπερνά τα 50 ευρώ για μία σαλάτα, μία μερίδα πατάτες, ένα χταπόδι ένα τζατζίκι και μια μπύρα … Γιατί άραγε παρατηρείται πτώση στην περιοχή; Μυαλό δε βάζουμε τελικά …

*Είδα σε γνωστή αντιπροσωπεία ένα νέο ασθενοφόρο για το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης!

*Άκουσα εδώ και καιρό ότι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι θα ασχοληθούν με το τοπικό ποδόσφαιρο! Όσο τους είδατε εσείς, άλλο τόσο τους είδαμε κι εμείς! Μάλλον πιο εύκολο είναι να έρθει ο Αμπράμοβιτς παρά αυτοί! Άραγε, γιατί όλη αυτή η παραφιλολογία;

*Άκουσα γνωστό προπονητή μπάσκετ να παραληρεί βλέποντας έναν έναν από τους παίκτες της ομάδας του να θέλουν να φύγουν!

*Άκουσα ότι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα πραγματοποιήσει μεγάλη συναυλία στο Δαφνί. Άντε, να ροκάρουμε λίγο!

*Άκουσα το δήμαρχο Σπάρτης, κύριο Αργειτάκο, να παραδέχεται στην εκπομπή Λακωνία Χωρίς Σύνορα με το Λεωνίδα Καρβουνιάρη, ότι ο fly έχει αδικηθεί και προς τιμή του δεν έχει πληρωθεί για να προβάλει εκδηλώσεις του δήμου!