Ομιλία Παπαϊώννου στη Σπάρτη! Ο fly ήταν εκεί!

papaiwannoy4-flynewsΤη Σπάρτη επισκέφτηκε χθες ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κύριος Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και τις επερχόμενες εκλογές.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος προλόγισε τον πρώην υπουργό. Αρχικά, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, τόνισε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και ότι η Ελλάδα καλείται πλέον να δώσει μία άνιση μάχη. Συγχρόνως, αναφορικά με το ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι αυτή η δημοκρατική παράταξη συνθλιβεται και ως εκ τούτου είναι αναγκαίο να προχωρήσει ανανεωμένη στο μέλλον, καθώς δεν είναι ένα κόμμα ευκαιριακό. Αντίθετα, οι συγκυριες δεν του επιτρέπουν να αναδείξει όσα έχει προσφέρει στον τόπο κι έτσι τώρα έχει την ανάγκη όλων για το μέλλον του τόπου.
Στη συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε ο κύριος Παπαϊωάννου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θέλει να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας. Αρχικά, υπογράμμισε ότι οι ώρες είναι ιστορικες και ιδιαιτέρως δραματικές. Ακολούθως, παραδέχτηκε ότι αισθάνεται αμηχανία, μιας και διαπιστώνει ότι οι πολίτες δεν εχουν συναίσθηση του προβληματος. Τέλος, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι ενδέχεται η χώρα σε 2 – 3 μήνες να ζήσει εφιαλτικές στιγμές

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την ομιλία του κυρίου Παπαϊωάννου στη Σπάρτη

{gallery}doygutheiou{/gallery}