Με το μαχαίρι στα δόντια οι παίκτες της ΑΕ Σπάρτης!

Ο FLY 89.7 και η ενημερωτική ιστοσελίδα flynews.gr στο πλευρό της ΑΕ Σπάρτης! Δύο μέσα ενημέρωσης θα βρίσκονται σήμερα, στις 5.00 μ.μ., στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας, στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Γ΄Εθνική Κατηγορία!

{youtube}t2XppjeFYBY{/youtube}

Ζωντανή μετάδοση του πρώτου αγώνα, στα πλαίσια των μπαράζ, ανάμεσα στην Κυπαρισσία και την ΑΕ Σπάρτης! Pre game show, σχόλια, όλες οι φάσεις και τα γκολ, δηλώσεις πρωταγωνιστών! Μείνετε συντονισμένοι στον FLY και ζήστε λεπτό προς λεπτό την αγωνιστική δράση!

Έναρξη: Κυριακή 10 Μαϊου, στις 5.00 μ.μ.

Οι διαιτητές του αγώνα
Κυπαρισσία – Α.Ε. Σπάρτης
Γήπεδο Κυπαρισσίας, 5 μ.μ.
Διαιτητής: Βάτσιος, Βοηθοί: Δημόπουλος, Ντζουροπάνος (Δυτικής Αττικής)
Παρατηρητής ο Ρουμπάνης (Ηλείας)

Πανθυρεατικός – ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου
Γήπεδο Αστρους, 5 μ.μ.
Διαιτητής: Σταθόπουλος, Βοηθοί: Πρέντζας, Κρετσίμος (Δυτικής Αττικής)
Παρατηρητής ο Ντούλης (Κορινθίας).

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Στον αέρα του FLY μίλησε ο πρόεδρος της Κυπαρισσίας, κύριος Γ.Φωτεινός, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας, στην πολύ επιτυχημένη πορεία της, τους στόχους, αλλά και την πρώτη αντίπαλο στα μπαράζ, ΑΕ Σπάρτης, την οποία, όπως δήλωσε, δεν φοβάται, αλλά τη θεωρεί μαζί με την Κυπαρισσία φαβορί για την άνοδο!

{youtube}k2l1huRvaSo{/youtube}

Στην πρωινή ζώνη του FLY μίλησε και ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης, κύριος Γιάννης Βουζιώτης, ο οποίος υπογράμμισε την πίστη του προς τους παίκτες, αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και εξέφρασε την άποψη πως -βάσει στατιστικών και αποτελεσμάτων- φαβορί για άνοδο στη Γ’Εθνική είναι η Κυπαρισσία!  

{youtube}59jbVw4__h4{/youtube}

Στον αέρα του FLY μίλησε ο προπονητής της Κυπαρισσίας, κύριος Αλέξης Μαντζούνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, τόνισε ότι βασικά χαρακτηριστικά των παικτών του είναι το πάθος και η ενέργεια, ενώ αναφορικά με την ΑΕ Σπάρτης υπογράμμισε ότι σέβεται, αλλά δεν φοβάται την ομάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

{youtube}yMt-43SZGic{/youtube}

Στην πρωινή ζώνη του FLY και το Χάρη Βασιλάκο, μίλησε ο Αργύρης Κατσίχτης, προπονητής της ΑΕ Σπάρτης. Φυσικά, η συζήτηση αφορούσε τον πρώτο αγώνα των μπαράζ, ανάμεσα στη λακωνική ομάδα και την Κυπαρισσία. Ο Αργύρης Κατσίχτης τόνισε ότι η ΑΕ Σπάρτης είναι έτοιμη για τη μάχη και εξέφρασε την ελπίδα του να γυρίσει από την Κυπαρισσία με χαμόγελο και φυσικά ένα … θετικό αποτέλεσμα!

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη

{youtube}2z0Zc5em944{/youtube}