Αποκλειστικό FLY: Κινητοποιήσεις πολιτών στους Μολάους για … φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ!

Για τα νέα χαράτσια της ΔΕΗ μίλησε, σήμερα, στην πρωινή ζώνη του FLY, μία ακροάτρια του σταθμού από τους Μολάους, η οποία χαρακτήρισε αφόρητους τους νέους λογαριασμούς που έλαβαν πάνω από 150 άνθρωποι της περιοχής.

Μάλιστα, όπως η ίδια κατήγγελε στον FLY, οι άνθρωποι της ΔΕΗ τους φέρθηκαν άκομψα!
Παράλληλα, εξηγώντας πώς έχει η κατάσταση, η καταγγέλουσα ανέφερε ότι ο μεγαλύτερος λογαριασμός που έχει κληθεί να πληρώσει είναι 180 ευρώ, σε αντίθεση με τον τελευταίο που ανέρχεται σε 345 ευρώ! Μάλιστα, υπήρξαν πολίτες που από 350 ευρώ τώρα καλούνται να πληρώσουν 650 ευρώ! Η ακροάτρια του FLY ολοκλήρωσε τη συνέντευξή της τονίζοντας χαρακτηριστικά “δεν φοβόμαστε αυτούς που κλέβουν τον κόσμο”.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη

{youtube}DDpaJI-3hvw{/youtube}

Της συνέντευξης είχε προηγηθεί η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ενημερώνουμε τους ακροατές του FLY ότι το κίνημα αγανακτισμένων για τα Νέα Χαράτσια της ΔΕΗ τους θέλει συμμετέχοντες σε αποχή από την εμπρόθεσμη εκπλήρωση των λογαριασμών της ΔΕΗ. Τα αδικαιολόγητα χαράτσια που είναι μεγαλύτερα από αυτά που έβαζαν ότι πλήρωνε ο κόσμος και το χαράτσι του φόρου ακίνητης περιουσίας (που υπολόγιζε και τα τετραγωνικά της οικίας.

Το κίνημα για τη δικαίωσή του έχει απευθυνθεί στο συνήγορο του Πολίτη, στον Ant1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, όπου θα συζητηθεί το θέμα έως την Παρασκευή. Μάλιστα, θα γίνει αναφορά του θέματος ως τις 10 Μαρτίου 2015 στην ανώτερη δικαστική αρχή του νομού και της πολιτείας.

ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ