Ο Χαράλαμπος Λιάρος μιλάει στον FLY για τα σενάρια πώλησης αιγιαλών της Ελαφονήσου

“Η Ελαφόνησος ανήκει στους Ελαφονησιώτες, τους Λάκωνες και όλους τους Έλληνες. Διαβεβαιώνω τους Ελαφονησιώτες ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα”

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο νέος δήμαρχος Ελαφονήσου, κύριος Χαράλαμπος Λιάρος,

ο οποίος τόνισε ότι θα σταθεί δίπλα σε όλους τους κατοίκους του νησιού κι έθεσε ως πρωταρχικό του στόχο να εξασφαλίσει θέσεις εργασίας στους νέους της Ελαφονήσου, ώστε να τους δώσει κίνητρα να μείνουν στον τόπο τους. Παράλληλα, χαρακτήρισε αναμενόμενη την εκλογή του, μιας και τα τελευταία 3,5 χρόνια δεν έγιναν έργα πνοής στην Ελαφόνησο, ανέφερε ότι τα έργα που έχει ανάγκη το νησί είναι ο Βιολογικός και το Αποχετευτικό και δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του για τη φετινή τουριστική κίνηση.

Συγχρόνως, ο κύριος Λιάρος, αναφορικά με όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό περί πώλησης αιγιαλών της Ελαφονήσου, υπογράμμισε στην πρωινή ζώνη του FLY Και το Χάρη Βασιλάκο ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετος με ένα τέτοιο σενάριο, τόνισε την ανάγκη να κλείσει αυτό το ζήτημα και δήλωσε ξεκάθαρα ότι “Η Ελαφόνησος ανήκει στους Ελαφονησιώτες, τους Λάκωνες και όλους τους Έλληνες. Διαβεβαιώνω τους Ελαφονησιώτες ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα”.  

{youtube}8UEqfUQeC3Q{/youtube}