Την αποπομπή Γρηγοράκου ζητάει η παράταξη Βαλιώτη

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος στο πρώτο μέρος της συνέντευξης τόνισε  ότι ο ελληνικός λαός ψήφισε με σοφία στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές,

εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση θα βγει σταθερή από τις επικείμενες ευρωεκλογές, υπογράμμισε ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν φυλακίστηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις, αλλά για τα αδικήματα που έχουν διαπράξει και υποσχέθηκε λιγότερη λιτότητα και περισσότερο κοινωνικό κράτος.

{youtube}7LKlTx0xCnM{/youtube}

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στον FLY FM 89.7, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος, καταπιάστηκε με το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στη Λακωνία και των περιφερειακών της Πελοποννήσου. Ο κύριος Γρηγοράκος μάλιστα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τα λεγόμενά του για την παράταξη Βαλιώτη!

Ακούστε εδώ το δεύτερο μέρος της συνέντευξης

{youtube}llsaAcgKiCQ{/youtube}

Δεν άργησε η αντίδραση από την παράταξη Βαλιώτη, η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

« ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ.ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Οι μάσκες έπεσαν …

Ζητάμε άμεσα από την Κυβέρνηση την ΑΠΟΠΟΜΠΗ  του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κου Γρηγοράκου.
Είναι ανεπίτρεπτο και αντιδεοντολογικό, αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, να επεμβαίνει στις Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Σπάρτης και μάλιστα σε περιοχή στην οποία εκλέγεται.
Στη συνέντευξή του, στο ραδιοφωνικό σταθμό FLY FM στις 20 Μαίου 2014, χαρακτήρισε το συνδυασμό μας και το 39% των πολιτών που μας ψήφισαν «συνοθύλευμα»  και αυτό γιατί επιθυμεί να στηρίζει ανθρώπους υποτακτικούς   και όχι όσους έχουν ανεξάρτητη και αδέσμευτη γνώμη .
Συνέχισε την προσβολή  και προς τους συγχωριανούς του,  οι οποίοι τον τιμούσαν με την ψήφο τους επί σειρά ετών χαρακτηρίζοντάς τους «χρυσαυγίτες»,  επειδή αρκετοί ψήφισαν το συνδυασμό μας.
Η θέση του συνδυασμού μας είναι γνωστή και καθαρά  διατυπωμένη στη διακήρυξή μας.
Καταδικάζει το φασισμό , το ρατσισμό και τους κοινωνικούς αποκλεισμούς .
Θα περιμέναμε από τον αναπληρωτή Υπουργό κ,Γρηγοράκο και το συνδυασμό του κ. Αργειτάκου που στηρίζει, να είχαν λύσει χρόνια προβλήματα της πόλης και της περιοχής (Νοσοκομείο , Μουσείο , Αρχαιολογικούς χώρους κ.α.)
Δηλώνουμε ότι σαν Δημοτική Αρχή, θα ενεργοποιήσουμε όλους τους δημότες, αλλά και άλλες πολιτικές δυνάμεις και βουλευτές, για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της πόλης και θα διατηρήσουμε τις αρχές μας και την αξιοπρέπειά μας, όπως αρμόζει σε Σπαρτιάτες πολίτες.