Οι λάκωνες μαθητές που θα συμμετάσχουν στο EUROSCOLA

Η περιφερειακή διεύθυνση μέσης εκπαίδευσης Πελοποννήσου ανακοίνωσε τα ονόματα των 24 επιλεγέντων μαθητών λυκείων της Πελοποννήσου στο πλαίσιο του διαγωνισμού EUROSCOLA 2013, που θα συμμετάσχουν στην Ημερίδα EUROSCOLA

του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, στις 14 Νοεμβρίου 2013, στο πλαίσιο του ομώνυμου Προγράμματος. Από τη Λακωνία στο EUROSCOLA θα λάβουν μέρος η Ευθυμία – Μαρία Καπασούρη από το 2ο Λύκειο Σπάρτης, η Περσεφόνη Παπαδημητρίου από το Γενικό Λύκειο Έλους, η Σοφία Ζερβάκου από το Γενικό Λύκειο Μολάων, η Μαριάννα Παπατσίρου από το 2ο Λύκειο Σπάρτης και η Γραμματικάκη Αδαμαντία από το Γενικό Λύκειο Μολάων.

Για τα αποτελέσματα του EUROSCOLA ο διευθυντής του ΓΕΛ Έλους, κύριος Σταύρος Περγαντής, εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου

Μεγάλη είναι η διάκριση και η τιμή  για το Γενικό Λύκειο Έλους  η  επιτυχία της μαθήτριας της Β΄ τάξης, Παπαδημητρίου Περσεφόνης στο  διαγωνισμό του προγράμματος «Euroscola», που έγινε με σκοπό να επιλεγούν οι  24 καλύτεροι μαθητές  από τα Λύκεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για να πάνε στο Στρασβούργο την έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. H προαναφερόμενη μαθήτρια συμμετείχε και κατέκτησε την Τρίτη θέση από όλους τους διαγωνιζόμενους της περιφέρειας. Η επιτυχία της αυτή, θα της δώσει την δυνατότητα να εκπροσωπήσει το σχολείο μας στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου 2013 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.