Ντουμπάι: Ελληνίδα περιγράφει όσα έζησε στις πρωτοφανείς πλημμύρες -«Δεν το πιστεύαμε, χάος παντού»

Μια απίστευτη και άκρως επικίνδυνη κατάσταση. Ευτυχώς είμαστε όλοι ασφαλείς»

H Αναστασία, που εργάζεται ως μάνατζερ στο εστιατόριο ελληνικών συμφερόντων Ammos, στο Ντουμπάι, περιγράφει στο iefimerida.gr την κατάσταση πανικού που επικράτησε από τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις.

«Ζω και εργάζομαι εδώ και 8 χρόνια στο Ντουμπάι και αυτό που ζήσαμε δεν το έχω βιώσει ποτέ και εύχομαι να μην το ξαναζήσω», λέει εμφανώς αναστατωμένη.

«Ήταν απερίγραπτο αυτό που ζούσαμε. Το βλέπαμε και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι συμβαίνει. Εγώ εκείνη την ώρα βρισκόμουν στο σπίτι μου και κοιτούσα τα πάντα γύρω μου να πλημμυρίζουν», περιγράφει η Αναστασία, η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τη μανία του φυσικού φαινομένου.
Τα ασύλληπτα βίντεο από την καταιγίδα που «βύθισε» το Ντουμπάι -Αεροδρόμιο-λιμνοθάλασσα και πλημμυρισμένα αμάξια
Ντουμπάι: «Οι εικόνες που είδαμε ήταν απίστευτες-Επικρατούσε χάος παντού»

«Αμέσως το μυαλό μου πήγε στους 15 εργαζόμενους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στους δρόμους της πόλης και επέστρεφαν στα σπίτια τους. Τους είπαμε να μην πάρουν το μετρό, γιατί εδώ στο Ντουμπάι τα καλώδια του ρεύματος περνούν κάτω από το έδαφος. Οπότε είπαμε στους συνεργάτες μας να μείνουν ασφαλείς, να μη μετακινηθούν με το μετρό και να μην ανησυχούν για το εστιατόριο», ανέφερε.

«Έτσι σήμερα δεν έχουμε ανοίξει, γιατί προείχε η ασφάλειά τους. Βέβαια ορισμένοι έκαναν ακόμα και 4 ώρες για να φτάσουν στο σπίτι τους, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Οι εικόνες που είδαμε ήταν απίστευτες. Επικρατούσε χάος παντού. Λεωφορεία και αυτοκίνητα είχαν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά. Μια απίστευτη και άκρως επικίνδυνη κατάσταση. Ευτυχώς είμαστε όλοι ασφαλείς», είπε η Αναστασία.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr