Δίχως τέλος οι συλλήψεις και οι εξιχνιάσεις στην Πελοπόννησο

Όλα όσα περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, μία περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 6.9.2021. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού, για απάτη με υπολογιστή.

Συνελήφθησαν, χθες (13.4.2022) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) 17χρονοι ημεδαποί, γιατί, κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο Κιάτου, βρέθηκαν στην κατοχή τους -2- πυρσοί, -3- φυσίγγια, -1- 1ναυτική φωτοβολίδα, -1- ράβδος (γκλοπ) και -1-κουκούλα τύπου full-face, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τρείς (3) ημεδαποί, 51χρονος, 54χρονος και 41χρονη, γονείς των ανωτέρω ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Συνελήφθη, χθες (13.4.2022) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 55χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει την 12.4.2022 στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε εργοτάξια και επιχειρήσεις, όπου αφαιρούσαν μεταλλικά αντικείμενα, ηλεκτρικό εξοπλισμό, καλώδια και εργαλεία και είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 28.3.2022 έως την 4.4.2022, στην Καλαμάτα. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, 24χρονου και ανήλικου, αντίστοιχα, για διακεκριμένες κλοπές. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.