Δίχως τέλος οι συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, χθες (17.2.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους – Μυκηνών.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 12.2.2020, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες (17.2.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 52χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (ΣΙΣΑ), -33- ναρκωτικά δισκία καθώς και ποσότητα άγνωστης ουσίας, συνολικού βάρους -77- γραμμαρίων, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται. Στη συνέχεια σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ζαχάρως Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -40- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες (17.2.2020) το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, κατείχε ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -7,5- γραμμαρίων καθώς και -3,5- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες (17.2.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (17.2.2020) το βράδυ, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 42χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από τσάντα ημεδαπής χρήματα. Όπως, επιπλέον, προέκυψε ανωτέρω δράστης την 16.2.2020 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, είχε διαρρήξει καταστήματα και είχε αφαιρέσει χρήματα.