Αργειτάκος: “Το πανελλήνιο ασχολείται αρνητικά με το δήμο Σπάρτης”

"Ικανός να τινάξει στο δευτερόλεπτο τα πάντα στον αέρα ο κύριος Δούκας" αναφέρει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Αργειτάκος

Το πανελλήνιο ασχολείται με το δήμο Σπάρτης, αλλά αρνητικά, δήλωσε σήμερα, μεταξύ άλλων, στην πρωινή ζώνη του Fly, ο επικεφαλής των Ενωμένων Πολιτών Δήμου Σπάρτης, κύριος Σταύρος Αργειτάκος, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, ύστερα από τις δηλώσεις Δούκα – Λιβανού. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ακόμα κι αν ήταν ένα λάθος της στιγμής, τα λάθη του δημάρχου είναι πλέον πολλά. ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο κύριος Δούκας είναι ικανός στο δευτερόλεπτο να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Ο κύριος Αργειτάκος γνωστοποίησε στους ακροατές του Fly ότι η αντιπολίτευση έχει ζητήσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, όπου και θα ζητηθούν εξηγήσεις από το δήμαρχο για τις δηλώσεις του και αποκάλυψε ότι συνεδριάζει ο ΦΟΔΣΑ Πύργου, με αντικείμενο την καταγγελία της σύμβασης μεταφοράς απορριμμάτων από τη Σπάρτη στην Τριανταφυλλιά, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

*Ο Fly, επιδιώκοντας την πλήρη κάλυψη του θέματος, επικοινώνησε με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές τόσο σε βουλευτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Δήμου. Οι βουλευτές, κύριος Δαβάκης και Κρητικός δεν προχώρησαν σε δηλώσεις κι επιφυλάχθηκαν για το μέλλον, ενώ δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία με το δήμαρχο Σπάρτης, κύριο Δούκα.