Αντίστροφη μέτρηση για το Spartan Race

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα πραγματοποιηθεί μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Spartan της χρονιάς. Spartans από όλο τον κόσμο θα ταξιδέψουν στη Σπάρτη για να συμμετάσχουν στο Trifecta World Championship του 2018. Οι δρόμοι θα είναι γεμάτοι με δραστηριότητες, ειδικές τελετές και εορτασμούς! Η κατηγορία Open θα είναι διαθέσιμη για τις διαδρομές Sprint και Super. Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το Spartan Race είναι η κορυφαία διοργάνωση αγώνων μετ’ εμποδίων προσφέροντας την κατηγορία Open που απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών αλλά και τις κατηγορίες Age Group και Elite που απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να ανταγωνιστούν τους κορυφαίους από όλο τον κόσμο. Το Spartan Race είναι ο πρώτος αγώνας του είδους του που προσφέρει ατομική χρονομέτρηση, παγκόσμια κατάταξη και παράλληλα δίνει την δυνατότητα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές τα δοκιμάσουν τους εαυτούς τους σε διαφορετικούς αγώνες σε όλο τον κόσμο.

Οι 3 κύριες διαδρομές των Αγώνων

Sprint

Το Spartan Sprint βάζει στην άκρη την αντοχή και δοκιμάζει την ταχύτητα μέσα περίπου 5 χιλιόμετρα και 20+ εμπόδια. Αποτελεί μία ιδανική εμπειρία για ένα αρχάριο αθλητή του Spartan Race και μία πολύ καλή δοκιμασία για ένα προχωρημένο αθλητή ενάντια στο χρόνο.

Super

Το Spartan Super απαιτεί και καλή φυσική κατάσταση αλλά εξίσου σημαντικό είναι και η πνευματική κατάσταση. Η απόσταση είναι περίπου 13 χιλιόμετρα με πάνω από 25 εμπόδια.

Beast

Το Spartan Beast είναι ο πιο δύσκολος και πιο μεγάλος αγώνας από τους τρεις του Spartan Race με περίπου 20 χιλιόμετρα και 30+ εμπόδια να σας χωρίζουν από την γραμμή του τερματισμού.

Περισσότερα ΕΔΩ