Συλλήψεις στη Λακωνία, την Αργολίδα & την Κορινθία

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Σκάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, ένας 36χρονος ημεδαπός, μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Σπάρτης, για ναρκωτικά. Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Γύθειο,

από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, ένας 32χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Εφετείου Ναυπλίου, για κλοπή.  

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 23χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε ιστοσελίδα πώλησης αυτοκινήτων, καταχώρησε δύο αγγελίες πώλησης μεταχειρισμένων φορτηγών οχημάτων, των οποίων δεν είναι ιδιοκτήτης, με σκοπό να εξαπατήσει υποψηφίους αγοραστές και να αποκομίσει παράνομο κέρδος, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου για κλοπή και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 33χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου για κλοπή και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.