22 Νοεμβρίου: Αθλητικές Ειδήσεις Πελοποννήσου

Φτωχότερο είναι από σήμερα το ελληνικό μπάσκετ, καθώς ένας από τους πιο διακεκριμένους παράγοντες των τελευταίων ετών, ο Ανδρέας Μολφέτας, έφυγε από τη ζωή. Σε ηλικία 67 ετών ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πατρών ηττήθηκε στην άνιση μάχη εναντίον της επάρατης νόσου, αφήνοντας σήμερα την τελευταία του πνοή.

Ο έμπειρος λάκωνας διαιτητής, Σπύρος Σελίμος, θα σφυρίξει το ντέρμπυ του νοτίου ομίλου Παναιγιαλείου – Βόλου! Ο Γιαννης Τσαχειλίδης εμπιστεύτηκε τις διαιτητικές ικανότητες του Σπύρου Σελίμου για το δύσκολο αυτό παιχνίδι, μιας και η εμπειρία του νεαορύ ρέφερι από παιχνίδια της super league, της football league και των υπολοίπων πρωταθλημάτων στα οποία έχει διαιτητεύσει, είναι αναμφισβήτητη!

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) μπήκε η “Μαύρη Θύελλα”, με τον Μίλτο Γκόφα να “πονοκεφαλιάζει” για την συγκρότηση της μεσαίας γραμμής.

Στο τελικό στάδιο μπήκε από σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη, με τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη να δοκιμάζει διάφορα συστήματα και σχήματα κατά τη διάρκεια του «οικογενειακού διπλού».

Πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής Α’ Κατηγορίας Ανδρών Μπάσκετ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ. – ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ-ΔΙΩΝ Ο ΚΥΠ/ΣΕΥΣ
ΑΕΜ Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ-Σ.Δ.Υ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ-ΣΑΚ Ο ΑΤΛΑΣ
ΝΟ ΠΥΛΟΥ-ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΡΕΠΟ: ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Πένθος απλώθηκε στην περιοχή της Γαστούνης, λόγω της είδησης του θανάτου του 23χρονου Γιώργου Τσούκα σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα. Ο αδικοχαμένος Γιώργος αγωνιζόταν πέρυσι στον Αίαντα Γαστούνης.

Ο Στέλιος Καζάζης θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζαλμά στην τεχνική ηγεσία του Παμβοχαϊκού.

Το SPORTCAMP σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) διοργανώνουν ένα μοναδικό τουρνουά βόλεϊ διακεκριμένων ομάδων ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου – Κυριακή, 5 Ιανουαρίου

Την Κυριακή θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας του Μεσσηνιακού με την Κόρινθο στο γήπεδο “Στ. Παπαδόπουλος”. Ο αγώνας θα ξεκινήσει όμως στη μία το μεσημέρι λόγω του ότι την ίδια μέρα (3 μ.μ) αγωνίζεται και η Καλαμάτα εντός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Αμαλιάδας/ Πανόπουλο.

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς είναι ο «εκλεκτός» της Δόξας για την κάλυψη του κενού στην τεχνική ηγεσία, που προέκυψε μετά την παραίτηση του Χρήστου Καραπίτσου.