Στη Βυτίνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας

Στη Βυτίνα βρέθηκε χθες, Κυριακή, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος επισκέφθηκε το Κτήριο του Κληροδοτήματος Τριανταφυλλίδη. Εκεί, τον υποδέχθηκε στρατιωτικό άγημα με τις πρέπουσες τιμές.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων προς τιμή του ευεργέτη της Βυτίνας, καθώς και ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα σχέδια αξιοποίησης των εκτάσεων αυτών και της μεγάλης δωρέας που έχει κάνει ο Τριανταφυλλίδης. Στη Βυτίνα βρέθηκαν επίσης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Κληροδοτήματος Τριανταφυλλίδη Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και ο κ. Παναγιωτακόπουλος από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βυτίνας τραγούδησε δημοτικά τραγούδια και ακολούθως δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στον Κάρολο Παπούλια, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε ότι αισθάνεται τη Βυτίνα χωριό του, εξέφρασε το σεβασμό του για το μεγάλο ευεργέτη Τριανταφυλλίδη κι έκλεισε το λόγο του υπογραμμίζοντας ότι φέυγει από τη Γορτυνία, με μεγάλη συγκίνηση.

{youtube}Ob6ROr4yZTM{/youtube}