Ο 18χρονος από τη Σπάρτη που έρχεται να κατακτήσει το Web

O νεαρός Σπαρτιάτης που ακούει στο όνομα, Δημήτρης Βαρούνης (Jim Varounis) είναι ένα παιδί πολύ μορφωμένο, άριστος γνώστης της αγγλικής γλώσσας, άψογος γνώστης ηλεκτρονικών υπολογιστών και μεγάλος λάτρης της ποπ μουσικής.

Συγκεκριμένα, αποτελεί μέλος της διαδικτυακής ομάδας του νούμερο ένα ποπ φαινομένου Lady Gaga, αφού τηλεργάζεται για αυτή μέσω των 3,000,000 επισκέψεων site του: http://dreamofgaga.com. Με 45,000 fans σε Twitter, Facebook και Youtube, υποστηρίζει τη ‘μητέρα των μικρών τεράτων’ όπως αυτοαποκαλείτει η εξαίρετη καλλιτέχνις, με έναν υγιή ‘φανατικό’ τρόπο.Ωστόσο, η κυριαρχία του στους υπολογιστές δε σταματά εδώ αφού ο Δημήτρης έιναι ο νεότερος κάτοχος του ανώτερου πτυχίου της Microsoft. (Διαβάστε περισσότερα εδώ, http://wallnews.gr/page/default.asp?id=94&la=1&n=15506 http://www.blog.gr/article.php?id=69652&category_id=8 )

Απο το 2010, ο αγαπημένος σε όλους μας Jim, έχει προωθήσει αρκετά πολυ τη Lady Gaga στον ελλαδικό χώρο ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έδωσε συνεντεύξεις σχετικά με τη δουλειά του και αυτή, οι αρκετές χορηγίες του με gaga προιόντα για εμπορικά καταστήματα αλλά και οι φωτογραφήσεις του για περιοδικά όπως το PEOPLE.

Η Lady Gaga αυτοπροσώπως μίλησε στις κάμερες μπροστά στους fans της για ένα από τα αγαπημένα μικρά τερατάκια της, Jim Varouni!

Τελευταία και ήδη προτού ολοκληρώσει τη σχολική του ζωή αποτελεί μέρος του management team του πιο hot συγκροτήματος στην Ελλάδα, VEGAS ενώ σχεδίασε ένα απο τα πιο κορυφαία τουριστικά blogs της περιοχής του, το lakonistas.gr.

Για αυτά και για τα επερχόμενα να ευχηθούμε στο νο.1 blogger/manager/gagafan/Μaster της Microsoft κάτοχο να δώσει μια νέα διάσταση στον όρο management με την αξιόλογη διαδικτυακή του στρατηγική…

πηγή: zougla.gr